Flock aplikatorji za trepalnice in obrvi

Nanolash LINT FREE APPLICATORS

Vsebina: 50 kosov

SKRIVNOST DO USPEŠNEGA STILIRANJA SE NAHAJA V PODROBNOSTIH

Flock aplikatorji za trepalnice so nepogrešljiv pripomoček, ki bi moral najti svoje mesto v vsaki kozmetični torbici. Aplikatorji so nežni do občutljive kože in vek ter poskrbijo, da s trepalnic pravilno očistite ostanke ličil, izdelkov za nego kože in kožne maščobe. Njihova pomoč pri pripravi trepalnic na različne lepotne postopke, kot so podaljševanje trepalnic ali dvig trepalnic in laminacija, je neprecenljiva. Delovna konica je oblikovana tako, da ne vpija tekočine, kar zagotavlja bolj ekonomično uporabo različnih izdelkov.

Lint Free Applicators

OBVEZNA OPREMA ZA VSAKEGA STILISTA TREPALNIC

Nanolash Lint Free Applicators aplikatorji zelo slabo vpijajo tekočino, zaradi česar je nanašanje izdelkov z njihovo pomočjo veliko bolj ekonomično. V paketu je 50 aplikatorjev, kar zadošča za kar dolgo obdobje higieničnega dela. Aplikatorji so zelo uporabni za razmaščevanje trepalnic in obrvi ter odstranjevanje ličil in umetnih trepalnic. Ker so izdelani iz visokokakovostnih materialov, na trepalnicah ne puščajo vlaken. Vaše delo bo učinkovito in zelo boste zadovoljni.

NANOLASH – SAMO NAJBOLJŠE ZA VAŠE TREPALNICE

Flock aplikatorji za trepalnice so le eden izmed mnogih senzacionalnih izdelkov, ki jih lahko najdete v Nanolash ponudbi. To je najbolj kakovostna kozmetika za nego in ličenje trepalnic, ki jo profesionalni maskerji po celem svetu navdušeno uporabljajo.

Če želite izvedeti več o novostih iz lepotne industrije, najti zanesljiv vir nasvetov in neskončno navdihov za ličenje, obiščite naše strani na družabnih medijih!

faq
Pogosta vprašanja VSE
KAR MORATE VEDETI
Pri čem se aplikatorji Nanolash Lint Free Applicators najbolje izkažejo?
Flock aplikatorje lahko uporabite za nanašanje različnih izdelkov in kozmetike na trepalnice in obrvi. Dobro se obnesejo tudi pri čiščenju in pripravi trepalnic za laminacijo. Aplikator je večnamenski pripomoček, katerega lahko uporabljate po lastni želji.
Kako je potrebno shranjevati flock aplikatorje za trepalnice in obrvi, da ostanejo higienični?
Najbolje je, da aplikatorje hranite v njihovi originalni embalaži. Ko aplikator vzamete iz embalaže, ga takoj uporabite.
Koliko časa moram čakati na dostavo naročenih izdelkov?
Predviden čas dostave je dva delovna dneva. Izdelke dostavlja kurirska služba.
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Da, naše izdelke pošiljamo v mnoge države po celem svetu. Stroški pošiljanja in predvideni čas dostave sta odvisna od države dostave. Če želite prejeti informacije o stroških dostave v vašo državo, kliknite gumb z zastavico v meniju spletne strani in izberite jezikovno različico, ki vas zanima.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti