Pinceta za ločevanje trepalnic

Nanolash EYELASH TWEEZERS POINTED

Kot:

Dolžina: 12 cm

Teža: 21 g

Pinceta

POPOLNA NATANČNOST, NAJBOLJŠI REZULTATI

Zagotovite si udobje, ki ga potrebujete za najbolj kvalitetno opravljeno delo s specializirano Nanolash pinceto za ločevanje trepalnic. Je najpomembnejši pripomoček za podaljševanje trepalnic, saj omogoča natančno ločevanje trepalnic. Zaradi lahkega materiala in priročne oblike pincete vaše zapestje tudi po večurnem delu ne bo obremenjeno.

EYELASH TWEEZERS POINTED

NANOLASH - NAJBOLJŠI POMOČNIK PRI PODALJŠEVANJU TREPALNIC

Nanolash Eyelash Tweezer Pointed pinceta je najbolj pomemben pripomoček za vsako kozmetičarko, ki podaljšuje trepalnice. Izdelana je iz najbolj kakovostnega nerjavečega jekla, ki navdušuje s svojo lahkostjo in fleksibilnostjo ter zagotavlja odlično udobje pri delu. S konico pincete preprosto zdrsite med dve dlačici trepalnic in ju ločite, tako olajšate nanašanje umetnih trepalnic. Ne glede na to, ali ste začetnica ali profesionalna stilistka trepalnic, izberite pripomoček, ki ustreza vašim potrebam!

NANOLASH – SAMO NAJBOLJŠE ZA VAŠE TREPALNICE

Pinceta za ločevanje trepalnic je le eden izmed mnogih senzacionalnih izdelkov, ki jih lahko najdete v Nanolash ponudbi. To je najbolj kakovostna kozmetika za nego in ličenje trepalnic, ki jo profesionalni maskerji po celem svetu navdušeno uporabljajo

Če želite izvedeti več o novostih iz lepotne industrije, najti zanesljiv vir nasvetov in neskončno navdihov za ličenje, obiščite naše strani na družabnih medijih!

faq
Pogosta vprašanja VSE
KAR MORATE VEDETI
Na kaj morate pomisliti pri izbiri pincete za trepalnice?
Pri izbiri pincete za podaljševanje trepalnic bodite vedno pozorni na njeno kakovost. Dobra pinceta mora biti lahka in uporabna, material, iz katerega je izdelana, pa mora biti dovolj prožen, da ne obremenjuje vašega zapestja.
Ali je Nanolash pinceta za trepalnice primerna za začetnike?
Da, pinceta je primerno oblikovana in funkcionalna, zato je primerna tako za začetnike kot za profesionalce.
Ali se Nanolash pinceto sme avtoklavirati?
Da, pinceta je izdelana iz najbolj kakovostnega nerjavečega jekla in se jo sme sterilizirati v avtoklavu.
Ali je pinceto za ločevanje trepalnic možno uporabljati pri različnih metodah podaljševanja trepalnic?
Da, pinceta za ločevanje trepalnic je osnovni pripomoček vsake stilistke trepalnic. Uporablja se za ločevanje strankinih trepalnic pri podaljševanju trepalnic tako po klasični kot volumenski metodi.
Koliko časa moram čakati na dostavo naročenih izdelkov?
Predviden čas dostave je dva delovna dneva. Izdelke dostavlja kurirska služba.
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Da, naše izdelke pošiljamo v mnoge države po celem svetu. Stroški pošiljanja in predvideni čas dostave sta odvisna od države dostave. Če želite prejeti informacije o stroških dostave v vašo državo, kliknite gumb z zastavico v meniju spletne strani in izberite jezikovno različico, ki vas zanima.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti