Aplikator za umetne trepalnice v čopkih

Nanolash APPLICATOR

Barva: črna

ERGONOMSKI APLIKATOR ZA PODALJŠEVANJE TREPALNIC

Ko smo oblikovali Nanolash Applicator, smo imeli v mislih natančnost in priročnost pri samostojnem podaljševanju trepalnic. Aplikator je s svojo črno satenasto zaključno prevleko ter lahko in ergonomsko obliko izjemno udoben za delo. Anatomska oblika konice je prilagojena obliki očesa. Ta funkcionalnost omogoča preprosto samostojno nanašanje umetnih trepalnic v čopkih, ki se lepo zlijejo z vašimi naravnimi trepalnicami.

Applicator

KAKO UPORABLJATI NANOLASH APLIKATOR?

Nanolash aplikator lahko uporabljate za več stvari. Z njim enostavno izvlečete umetne trepalnice v čopkih iz embalaže, ne da bi pri tem poškodovali občutljive sintetične dlačice. Nanašanje umetnih trepalnic v čopkih pod naravne trepalnice je z njim zelo priročno. Njegova najpomembnejša funkcija je prepletanje umetnih trepalnic z naravnimi. Ko nanesete vse čopke, aplikator rahlo pritisnite na trepalnice, da se lepilo na njih dobro oprime.

NANOLASH – SAMO NAJBOLJŠE ZA VAŠE TREPALNICE

Aplikator za umetne trepalnice v čopkih je le eden izmed mnogih senzacionalnih izdelkov, ki jih lahko najdete v Nanolash ponudbi. To je najbolj kakovostna kozmetika za nego in ličenje trepalnic, ki jo profesionalni maskerji po celem svetu navdušeno uporabljajo.

Če želite izvedeti več o novostih iz lepotne industrije, najti zanesljiv vir nasvetov in neskončno navdihov za ličenje, obiščite naše strani na družabnih medijih!

faq
Pogosta vprašanja VSE
KAR MORATE VEDETI
Kaj storiti, če se trepalnice prilepijo na aplikator?
Vzrok za to so lahko ostanki lepila na aplikatorju. Rešitev je, da lepilo z aplikatorja odstranite. V ta namen lahko uporabite odstranjevalec Nanolash DIY Remover.
Ali je ta aplikator primeren za vse velikosti in vrste umetnih trepalnic v čopkih?
Da, naš aplikator vam omogoča, da z veliko natančnostjo zgrabite in nanesete vse vrste umetnih trepalnic v čopkih za samostojno rabo.
Koliko časa moram čakati na dostavo naročenih izdelkov?
Predviden čas dostave je dva delovna dneva. Izdelke dostavlja kurirska služba.
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Da, naše izdelke pošiljamo v mnoge države po celem svetu. Stroški pošiljanja in predvideni čas dostave sta odvisna od države dostave. Če želite prejeti informacije o stroških dostave v vašo državo, kliknite gumb z zastavico v meniju spletne strani in izberite jezikovno različico, ki vas zanima.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti