Komplet krtačka in čopič za obrvi

Nanolash STYLING BRUSH

Vsebina: Angled Brush , Spiral Brush

PRIPOMOČKI, KI ZAGOTAVLJAJO ODLIČNE REZULTATE

Če cenite estetiko vašega ličenja in poznate vrednost natančnosti pripomočkov, ki vam omogočajo željene rezultate, potem izberite Nanobrow Styling Brush. Komplet dveh aplikatorjev zagotavlja, da bo ličenje vaših obrvi vedno popolno!

Angled Brush – natančen čopič pod kotom z mehkimi sintetičnimi ščetinami vam bo v pomoč pri nanosu vseh vrst kozmetike - gelastih, kremastih in izdelkov v prahu.

Spiral Brush – spiralna krtačka je narejena iz ravno prav trdih sintetičnih ščetin, ki drsijo med obrvmi, jih popolnoma ločijo, ne da bi pri tem dražili kožo.

STYLING BRUSH

NANESITE LIČILA, POČEŠITE IN OBLIKUJTE VAŠE OBRVI KADAR KOLI ŽELITE!

Čopič s tesno stisnjenimi ščetinami med nanašanjem izdelke dobro porazdeli po dlačicah in koži. Obrvi z lahkoto naličite s katerim koli izdelkom, kot na primer senčilom za obrvi ali pudrom za obrvi. Čopičeva natančna konica prirezana pod kotom vam pomaga tudi pri obrisovanju obrvi ali risanju posameznih tankih potez, ki imitirajo prave dlačice obrvi.

Spiralna krtačka je preprost pripomoček, ki vam bo s krtačkanjem pomagal pri oblikovanju obrvi. S tem pripomočkom boste enostavno odstranili odvečni material z obrvi, ne da bi pri tem vplivali na videz ličil.

Nanobrow Styling Brush je nepogrešljiv pripomoček v kozmetični torbici vsake ženske in profesionalnih maskerjev. Inovativna oblika, kjer čopič in krtačko lahko potisnete nazaj v elegantno črno ohišje in ven, ko ju potrebujete, omogoča enostavno, higienično in varno shranjevanje. Oba sta enostavna za čiščenje, kar zagotavlja dolgo in zanesljivo uporabo.

NANOBROW – SAMO NAJBOLJŠE ZA VAŠE TREPALNICE

Komplet krtačka in čopič za oblikovanje obrvi je le eden izmed mnogih senzacionalnih izdelkov, ki jih lahko najdete v Nanobrow ponudbi. To je najbolj kakovostna kozmetika za nego in ličenje trepalnic, ki jo profesionalni maskerji po celem svetu navdušeno uporabljajo.. Tudi vi lahko spremenite svoj izgled in se počutite bolj lepe.

Če želite izvedeti več o novostih iz lepotne industrije, najti zanesljiv vir nasvetov in neskončno navdihov za ličenje, obiščite naše strani na družabnih medijih!

faq
Pogosta vprašanja VSE
KAR MORATE VEDETI
Ali lahko Nanobrow Styling Brush čopič in krtačko uporabljam z drugimi izdelki, ki niso namenjeni obrvem?
Da, naše aplikatorje lahko uporabljate z drugimi izdelki, kot sta na primer senčilo ali črtalo za oči.
Kako naj očistim Nanobrow Styling Brush?
Oba, tako čopič pod kotom (Angle Brush) kot spiralno krtačko (Spiral Brush), lahko čistite z mlačno vodo. Uporabite lahko tudi blag šampon. Po čiščenju aplikatorje temeljito osušite.
Koliko časa moram čakati na dostavo naročenih izdelkov?
Predviden čas dostave je dva delovna dneva. Izdelke dostavlja kurirska služba.
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Da, naše izdelke pošiljamo v mnoge države po celem svetu. Stroški pošiljanja in predvideni čas dostave sta odvisna od države dostave. Če želite prejeti informacije o stroških dostave v vašo državo, kliknite gumb z zastavico v meniju spletne strani in izberite jezikovno različico, ki vas zanima.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti