Glavnik za dvig trepalnic in laminacijo

Nanolash LIFTING COMBS

Količina: 3 kosi

GLAVNIKI ZA DVIG TREPALNIC IN LAMINACIJO

Glavniki za dvig trepalnic so v obliki črke Y in omogočajo lažje in hitrejše nameščanje trepalnic na silikonske valjčke med dvigom trepalnic in laminacijo. Vsaka posamezna konica tega glavnika ima drugačno funkcijo. S prvo lahko trepalnice pravilno počešete na valjček, medtem ko druga konica funkcionira kot glavnik za česanje in ločevanje trepalnic pred nanosom produktov za dvig trepalnic.

Lifting Combs

KAKO UPORABLJATI NANOLASH GLAVNIK ZA DVIG TREPALNIC?

Po namestitvi silikonskih valjčkov na veke, nanesite optimalno količino lepila na trepalnice. S ploščato konico glavnika počešite trepalnice na valjček. Uporabite konico glavnika za natančno ločitev trepalnic. Nato nadaljujte z nanosom produktov za dvig trepalnic in laminacijo.

NANOLASH – SAMO NAJBOLJŠE ZA VAŠE TREPALNICE

Glavniki za dvig trepalnic in laminacijo so le eden izmed mnogih senzacionalnih izdelkov, ki jih lahko najdete v Nanolash ponudbi. To je najbolj kakovostna kozmetika za nego in ličenje trepalnic, ki jo profesionalni maskerji po celem svetu navdušeno uporabljajo.

Če želite izvedeti več o novostih iz lepotne industrije, najti zanesljiv vir nasvetov in neskončno navdihov za ličenje, obiščite naše strani na družabnih medijih!

faq
Pogosta vprašanja VSE
KAR MORATE VEDETI
Ali so glavniki za dvig trepalnic in laminacijo primerni za večkratno uporabo?
Da, naše glavnike lahko uporabite večkrat. Vendar jih ne pozabite po vsaki uporabi vedno temeljito očistiti.
Ali so Lifting Combs glavniki nujno potrebni za dvig trepalnic?
Glavnik je nujni pripomoček, saj vam omogoča, da trepalnice z lepilom vred počešete na silikonske valjčke. Zagotavlja tudi natančno ločitev trepalnic.
Koliko časa moram čakati na dostavo naročenih izdelkov?
Predviden čas dostave je dva delovna dneva. Izdelke dostavlja kurirska služba.
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Da, naše izdelke pošiljamo v mnoge države po celem svetu. Stroški pošiljanja in predvideni čas dostave sta odvisna od države dostave. Če želite prejeti informacije o stroških dostave v vašo državo, kliknite gumb z zastavico v meniju spletne strani in izberite jezikovno različico, ki vas zanima.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti