Silikonski valjčki za dvig trepalnic in laminacijo

Nanolash SILICONE RODS

Vsebina: 3 pari

Velikost: S, M, L

SILIKONSKI VALJČKI ZA POPOLNO PRIVIHANOST TREPALNIC

Nanolash Silicone Rods so ključni pripomoček za dvig trepalnic in laminacijo. Njihova mehka in prijetna površina ne draži nežne kože na zgornji veki. Na voljo so v treh različnih velikostih, kar zagotavlja, da jih lahko prilagodite kateri koli vrsti oči, postopek dviganja in laminiranja pa poteka gladko in udobno.

Silicone Rods

KAKO UPORABLJATI NANOLASH SILICONE RODS?

Najprej izberite eno od treh razpoložljivih velikosti silikonskih valjčkov in ga namestite na oko. Če je potrebno, lahko enostavno obrežete robove, da se valjček bolje oprime veke. Silikon, ki je uporabljen za izdelavo naših valjčkov, zagotavlja odličen oprijem. Po potrebi pod valjček nanesite nekaj lepila, da se med postopkom dvigovanja trepalnic popolnoma oprime kože. Nato z uporabo istega lepila počešite trepalnice na valjček.

NANOLASH – SAMO NAJBOLJŠE ZA VAŠE TREPALNICE

Silikonski valjčki za dvig trepalnic in laminacijo so le eden izmed mnogih senzacionalnih izdelkov, ki jih lahko najdete v Nanolash ponudbi. To je najbolj kakovostna kozmetika za nego in ličenje trepalnic, ki jo profesionalni maskerji po celem svetu navdušeno uporabljajo.

Če želite izvedeti več o novostih iz lepotne industrije, najti zanesljiv vir nasvetov in neskončno navdihov za ličenje, obiščite naše strani na družabnih medijih!

faq
Pogosta vprašanja VSE
KAR MORATE VEDETI
Kako izbrati pravo velikost valjčka za oko?
Vse kar morate storiti je, da valjček položite na veko. Preverite, da se dobro oprime in da ne povzroča nelagodja. Po potrebi ga enostavno obrežete na potrebno velikost.
Ali lahko silikonske valjčke uporabim večkrat?
Da, naše valjčke lahko ponovno uporabite. Ne pozabite pa jih po procesu dviga trepalnic temeljito očistiti.
Koliko časa moram čakati na dostavo naročenih izdelkov?
Predviden čas dostave je dva delovna dneva. Izdelke dostavlja kurirska služba.
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Da, naše izdelke pošiljamo v mnoge države po celem svetu. Stroški pošiljanja in predvideni čas dostave sta odvisna od države dostave. Če želite prejeti informacije o stroških dostave v vašo državo, kliknite gumb z zastavico v meniju spletne strani in izberite jezikovno različico, ki vas zanima.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti