Britvica za obraz in obrvi

Nanobrow EYEBROW RAZOR

Vsebina: 3 kosi

USTVARITE NOVO OBLIKO OBRVI

Britvica za obrvi je nepogrešljiv pripomoček za nego in oblikovanje obrvi, ki ga izvedete natančno in brez bolečin. Njeno kratko in ostro rezilo je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Zagotavljamo vam dolgotrajno ostrino, saj se zavedamo, da je le ta skrivnost učinkovitega odstranjevanja dlačic. Britvica za obraz in obrvi je enostavna za uporabo. Ker ima zaščitni pokrovček, jo boste brez težav vzdrževali in ohranili čisto. S tem ergonomsko oblikovanim in higieničnim pripomočkom boste obrazne dlačice odstranjevali brez muke in težav.

EYEBROW RAZOR

NANOBROW BRITVICA ZA OBRVI – POPOLNO REZILO

Britvica za obraz in obrvi je negovalni pripomoček za enostavno odstranjevanje dlačic. Je majhna in prijetna za uporabo. Očistite obraz, potem pa neželene dlačice odstranite tako, da z rezilom pod rahlim kotom drsite po koži. Z Nanobrow britvico za obrvi lahko natančno in brez bolečin oblikujete obrvi. Po vaši želji jih oblikujete v trenutku, lahko kar zjutraj, preden greste v službo. Ta vsestranski pripomoček varno in hitro poskrbi za gladko in brezhibno kožo.

NANOBROW – SAMO NAJBOLJŠE ZA VAŠE OBRVI

Britvica za obraz in obrvi je le eden izmed mnogih senzacionalnih izdelkov, ki jih lahko najdete v Nanobrow ponudbi. To je najbolj kakovostna kozmetika za nego in ličenje obrvi, ki jo profesionalni maskerji po celem svetu navdušeno uporabljajo. Tudi vi lahko spremenite svoj izgled in se počutite bolj lepe.

Če želite izvedeti več o novostih iz lepotne industrije, najti zanesljiv vir nasvetov in neskončno navdihov za ličenje, obiščite naše strani na družabnih medijih!

faq
Pogosta vprašanja VSE
KAR MORATE VEDETI
Kako uporabljati britvico za obrvi?
Z britvice odstranite zaščitni pokrovček in rezilo pod kotom 45 stopinj narahlo prislonite ob kožo. S hitrim gibom potegnite britvico navzdol. Rezilo po končanem britju dobro očistite in posušite. Nanobrow britvica za obraz in obrvi je najboljše orodje za hitro in neboleče odstranjevanje dlačic.
Ali je britvica za obraz in obrvi primerna za večkratno uporabo?
Da, naša britvica za obraz in obrvi je izdelana za večkratno uporabo. Po vsaki uporabi je ne pozabite temeljito očistiti. Dovolj je, da jo sperete pod tekočo vodo in posušite.
Koliko časa moram čakati na dostavo naročenih izdelkov?
Predviden čas dostave je dva delovna dneva. Izdelke dostavlja kurirska služba.
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Da, naše izdelke pošiljamo v mnoge države po celem svetu. Stroški pošiljanja in predvideni čas dostave sta odvisna od države dostave. Če želite prejeti informacije o stroških dostave v vašo državo, kliknite gumb z zastavico v meniju spletne strani in izberite jezikovno različico, ki vas zanima.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti