Nevtralizator za samostojno podaljševanje trepalnic

Nanolash DIY SEALER

Velikost: 5 ml / 0,169 fl oz

NAJBOLJŠI NEVTRALIZATOR ZA VAŠ STIL

Nanolash DIY Sealer je namenski izdelek za nevtralizacijo med samostojnim podaljševanjem trepalnic. Njegova posebej oblikovana formula je ključnega pomena za obstojnost vaših nanešenih trepalnic, saj okrepi lepilo. Poleg tega na trepalnicah ustvari tanek, neviden sloj, ki jih ščiti pred umazanijo, prahom in kožno maščobo.

DIY SEALER

KAKO UPORABLJATI NANOLASH DIY SEALER?

Po nanosu vseh umetnih trepalnic v čopkih za samostojno rabo nanje nanesite majhno količino izdelka, da nevtralizirate lepljivost in okrepite obstojnost. Poseben aplikator omogoča natančno doziranje nevtralizatorja, gosta formula pa ne poceja v oči. Izdelek lahko na vaše umetne trepalnice nanesete po lastni želji, vendar z njim bodo trepalnice bolj obstojne in v izgledu boste še bolj uživali.

NANOLASH – SAMO NAJBOLJŠE ZA VAŠE TREPALNICE

DIY Sealer – nevtralizator za podaljševanje trepalnic je le eden izmed mnogih senzacionalnih izdelkov, ki jih lahko najdete v Nanolash ponudbi. To je najbolj kakovostna kozmetika za nego in ličenje trepalnic, ki jo profesionalni maskerji po celem svetu navdušeno uporabljajo.

Če želite izvedeti več o novostih iz lepotne industrije, najti zanesljiv vir nasvetov in neskončno navdihov za ličenje, obiščite naše strani na družabnih medijih!

faq
Pogosta vprašanja VSE
KAR MORATE VEDETI
Ali nevtralizator vpliva na delovanje lepila?
Da. Ko nevtralizator nanesete na sveže nanešene umetne trepalnice, le ta nevtralizira lepljivost, hkrati pa okrepi vezivnost. Tako preprečite, da bi čopki trepalnic odpadli.
Kako naj uporabljam nevtralizator, da bodo čopki umetnih trepalnic obstojni čim dlje?
Vsak večer nanesite majhno količino nevtralizatorja na čopke trepalnic, kjer ste predhodno nanesli lepilo.
Nanolash DIY Sealer – sestavine (po INCI)
Isododecane, Isohexadecane, Trimethylsiloxysilicate, Hydrogenated (styrene/isoprene) copolymer, Polysorbate 20, Polypropyl sesquioxane, Disteardimonium hectorite, Phenoxyethanol.
Nanolash DIY Sealer – rok uporabe
Nanolash DIY Sealer ob pravilnem shranjevanju ohrani svoje lastnosti 6 mesecev po odprtju.
Koliko časa moram čakati na dostavo naročenih izdelkov?
Predviden čas dostave je dva delovna dneva. Izdelke dostavlja kurirska služba.
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Da, naše izdelke pošiljamo v mnoge države po celem svetu. Stroški pošiljanja in predvideni čas dostave sta odvisna od države dostave. Če želite prejeti informacije o stroških dostave v vašo državo, kliknite gumb z zastavico v meniju spletne strani in izberite jezikovno različico, ki vas zanima.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti