Aplikatorji za trepalnice brez puščanja vlaken

Nanolash MICROBRUSH APPLICATOR

Vsebina: 100 kosov

1.5 mm
2.0 mm
2.5 mm

MULTI-TASKING IN NATANČNOST VSE V ENEM

Nanolash aplikatorji za trepalnice, ki ne puščajo vlaken, so nepogrešljiv pripomoček za vsakega stilista trepalnic. Odlično se obnesejo pri pripravi trepalnic za dvig in laminacijo ali podaljševanje trepalnic ter za nanos različnih izdelkov. Aplikatorji vam omogočajo, da z veliko natančnostjo trepalnice očistite ličil, ostankov negovalnih izdelkov in kožne maščobe. Aplikatorji na trepalnicah ne puščajo vlaken, kar vam omogoča, da takoj preidete na naslednji korak tretmaja.

Microbrush Applicator

MICROBRUSH APPLICATOR 1.5MM
MICROBRUSH APPLICATOR 2 MM
MICROBRUSH APLLICATOR 2.5MM

IZBERITE NAJBOLJŠE PRIPOMOČKE

Nanolash Microbrush Applicators aplikatorji ne vpijajo tekočine, zaradi česar sredstva ostanejo na njegovi površini in nimate odpadkov. To pomeni bolj ekonomično uporabo izdelka. Aplikatorji so na voljo v treh različnih velikostih: 1,5 mm, 2 mm in 2,5 mm, kar je dovolj za zelo natančen nanos kozmetičnih izdelkov. V priročnem tulcu z dozirnikom, zaradi katerega pri odpiranju embalaže aplikatorji ne padejo ven, je pakiranih 100 kosov.

NANOLASH – SAMO NAJBOLJŠE ZA VAŠE TREPALNICE

Aplikatorji za trepalnice brez puščanja vlaken so le eden izmed mnogih senzacionalnih izdelkov, ki jih lahko najdete v Nanolash ponudbi. To je najbolj kakovostna kozmetika za nego in ličenje trepalnic, ki jo profesionalni maskerji po celem svetu navdušeno uporabljajo.

Če želite izvedeti več o novostih iz lepotne industrije, najti zanesljiv vir nasvetov in neskončno navdihov za ličenje, obiščite naše strani na družabnih medijih!

faq
Pogosta vprašanja VSE
KAR MORATE VEDETI
Pri čem se aplikatorji Nanolash Microbrush Applicators najbolje izkažejo?
Aplikatorje brez puščanja vlaken lahko uporabite za nanašanje različnih izdelkov in kozmetike na trepalnice in obrvi. Dobro se obnesejo tudi pri čiščenju in pripravi trepalnic za laminacijo. Aplikator je večnamenski pripomoček, katerega lahko uporabljate po lastni želji.
Kako je potrebno shranjevati aplikatorje za trepalnice in obrvi brez puščanja vlaken, da ostanejo higienični?
Najbolje je, da aplikatorje hranite v njihovi originalni embalaži, ki je opremljena s posebnim pokrovom. Embalaža je izdelana tako, da omogoča higienično odpiranje in zapiranje, kar poskrbi, da se aplikatorji ne umažejo. Ko aplikator vzamete iz embalaže, ga takoj uporabite.
Koliko časa moram čakati na dostavo naročenih izdelkov?
Predviden čas dostave je dva delovna dneva. Izdelke dostavlja kurirska služba.
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Da, naše izdelke pošiljamo v mnoge države po celem svetu. Stroški pošiljanja in predvideni čas dostave sta odvisna od države dostave. Če želite prejeti informacije o stroških dostave v vašo državo, kliknite gumb z zastavico v meniju spletne strani in izberite jezikovno različico, ki vas zanima.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti