Ukrivljena pinceta za trepalnice

Nanolash EYELASH TWEEZERS CURVED

Kot: 60°

Dolžina: 14,5 cm

Teža: 23 g

ZANESLJIVOST IN PRIKLADNOST ZA VSAKEGA PROFESIONALCA

Naj bo vaše delo učinkovito in udobno. Ukrivljena pinceta za podaljševanje trepalnic Nanolash je izdelana iz najbolj kakovostnega nerjavečega jekla. Posebna konica, zakrivljena pod kotom 60°, lahko natančno zgrabi vsako posamezno dlačico. Uporabljate jo lahko za oblikovanje pahljačastih trepalnic tako pri klasični kot pri volumenski metodi podaljševanja trepalnic.

EYELASH TWEEZERS CURVED

NANOLASH – NAJBOLJŠI POMOČNIK PRI PODALJŠEVANJU TREPALNIC

Nanolash Eyelash Tweezer Curved je obvezna oprema za vsako kozmetičarko, ki oblikuje trepalnice. Pinceta je lahka in ergonomske oblike, zato tudi po več urnem delu ne boste čutili nobenih obremenitev vašega zapestja. Brez težav je kos klasičnim in volumskim metodam podaljševanja trepalnic in je dokazano večnamenski uporabni pripomoček! Pinceta ima zelo natančen oprijem in vam pomaga, da enostavno oblikujete pahljačaste trepalnice z uporabo različnih metod. Ni pomembno, ali ste profesionalna kozmetičarka ali začetnik – ta pinceta vam bo zagotovo olajšala delo.

NANOLASH – SAMO NAJBOLJŠE ZA VAŠE TREPALNICE

Ukrivljena pinceta za podaljševanje trepalnic je le eden izmed mnogih senzacionalnih izdelkov, ki jih lahko najdete v Nanolash ponudbi. To je najbolj kakovostna kozmetika za nego in ličenje trepalnic, ki jo profesionalni maskerji po celem svetu navdušeno uporabljajo.

Če želite izvedeti več o novostih iz lepotne industrije, najti zanesljiv vir nasvetov in neskončno navdihov za ličenje, obiščite naše strani na družabnih medijih!

faq
Pogosta vprašanja VSE
KAR MORATE VEDETI
Na kaj morate pomisliti pri izbiri pincete za trepalnice?
Pri izbiri pincete za podaljševanje trepalnic bodite vedno pozorni na njeno kakovost. Dobra pinceta mora biti lahka in uporabna. Material, iz katerega je izdelana, pa mora biti dovolj prožen, da ne obremenjuje vašega zapestja.
Ali je Nanolash pinceta za trepalnice primerna za začetnike?
Da, pinceta je primerno oblikovana in funkcionalna, zato je primerna tako za začetnike kot za profesionalce.
Ali se Nanolash pinceto sme avtoklavirati?
Da, pinceta je izdelana iz najbolj kakovostnega nerjavečega jekla in se jo sme sterilizirati v avtoklavu.
Ali je ukrivljeno pinceto mogoče uporabljati pri različnih metodah podaljševanja trepalnic?
Ukrivljena pinceta za trepalnice se dobro obnese pri vseh metodah podaljševanja trepalnic. Posebna konica vam pomaga pri oblikovanju pahljačastih čopkov trepalnic s stiskom pincete.
Koliko časa moram čakati na dostavo naročenih izdelkov?
Predviden čas dostave je dva delovna dneva. Izdelke dostavlja kurirska služba.
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Da, naše izdelke pošiljamo v mnoge države po celem svetu. Stroški pošiljanja in predvideni čas dostave sta odvisna od države dostave. Če želite prejeti informacije o stroških dostave v vašo državo, kliknite gumb z zastavico v meniju spletne strani in izberite jezikovno različico, ki vas zanima.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti