Serum za trepalnice

Nanolash EYELASH SERUM

Barva: Prozorna

Velikost: 3 ml / 0.1 fl oz

Serum za trepalnice
1
2
3
+

Black and white illustration of eyelashes with clock symbol above
Spodbuja rast trepalnic
Black and white photo of half full, half sparse lashes
Trepalnice podaljša, zgosti in potemni
Black and white illustration of full eyelashes with slogan up to 50% in 30 days'
Samo v 30 dneh so trepalnice daljše do 50 %
Black and white illustration with NL letters and a tick and thumb up symbols below
Strokovnjaki in uporabniki so preizkusili in priporočajo

50 % daljše trepalnice
po 30 dneh uporabe

Zahvaljujoč najnovejšim tehnologijam ter dolgoletnim kliničnim in dermatološkim raziskavam nam je uspelo ustvariti Nanolash. Unikaten serum za trepalnice, ki je postal obvezna sestavina vsake ženske torbice z ličili.

Ta aktivni serum za trepalnice stimulira trepalnice, da te postanejo vidno daljše, močnejše in bolj temne. Formula izdelka je izdelana tako, da trepalnice in cela linija trepalnic postane bolj gosta in polna.

Close-up of the eye with short eyelashes
Close-up of the eye with long lashes

EYELASH SERUM

1
2
3
+

ENOSTAVEN NANOS, OSUPLJIVI REZULTATI

Nanos izdelka je zelo preprost in prijeten zahvaljujoč natančnemu čopiču. Po temeljiti odstranitvi ličil z obraza in oči, Nanolash serum nanesite na zgornjo linijo trepalnic. Serum se vpije že po nekaj sekundah in sestavine za krepitev dlačic trepalnic se aktivirajo.

Skrbno izbrane sestavine seruma prodrejo v mešičke dlačic trepalnic in delujejo nanje od znotraj. Spodbujajo rast dlačic in vplivajo na debelino in barvo trepalnic. Nanolash ustvari zaščitno pregrado vzdolž na novo zraslih trepalnic, preprečuje njihovo drobljenje, izpadanje in lomljenje. Metoda stimulacije, ki so jo skrbno razvili laboratorijski strokovnjaki, bo za prve vidne rezultate poskrbela že po dveh tednih redne uporabe.

Black and white close-up of woman's eyes with eyelash serum applicator touching her lashes

Samo en korak je do sijočega pogleda. Vse, kar potrebujete, da zasijete in pritegneta pozornost, je dnevni nanos Nanolash seruma. Namenjen je za ljudi vseh starosti. S pomočjo Nanolash seruma postanejo trepalnice daljše, močnejše, bolj odporne, navlažene in bolj goste.

EYELASH SERUM

1
2
3
+

UČINKOVITOST NANOLASH SERUMA POTRJUJE ZDRAVSTVENA RAZISKAVA

Pri razvoju Nanolash formule smo uporabili naravne sestavine, ki zagotavljajo vidne rezultate in pozitivno vplivajo na notranjo strukturo trepalnic. Serum za trepalnice je primeren za vse, ki želite svoje trepalnice poudariti na naraven način, kot tudi za tiste, ki imate težave z izpadanjem ali oslabljeno rastjo trepalnic. Izdelek se lahko uporablja samostojno ali kot dodatek vsakodnevni negi trepalnic.

Zavedamo se, da mora iti lepota z roko v roki z nego. In to je naš moto. Naša metoda razvoja vam zagotavlja popolno zaupanje v naš ponujeni izdelek, v njegovo zanesljivost in učinkovitost.

Short video showing the effects of the eyelash conditioner

NANOLASH – SAMO NAJBOLJŠE STVARI ZA VAŠE TREPALNICE

Serum za trepalnice je le eden izmed mnogih senzacionalnih izdelkov, ki jih lahko najdete v Nanolash ponudbi. To je najbolj kakovostna kozmetika za nego in ličenje trepalnic in je prva izbira profesionalnih maskerjev po celem svetu. Tudi vi lahko spremenite svoj videz in se počutite še lepše.

Če želite izvedeti več o novostih iz lepotne industrije, najti zanesljiv vir nasvetov in neskončno navdihov za ličenje, obiščite naše strani na družabnih medijih!

faq
Pogosta vprašanja VSE
KAR MORATE VEDETI
Kako nanesti serum za trepalnice Nanolash?
Nanos je preprost in podoben risanju črte z navadnim svinčnikom za oči. Izdelek nanesite točno tam, kjer se trepalnice stikajo s kožo, na dnu zgornje in spodnje linije trepalnic. Zagotovite, da so vaše oči popolnoma očiščene vseh ličil. Serum nanesite enkrat na dan.
Kdaj poseči po serumu za trepalnice Nanolash?
Serum Nanolash je bil ustvarjen za ženske, vendar ga lahko uporabljajo tudi moški. Serum priporočamo osebam z okvaro vida, ki nosijo kontaktne leče ali podaljševanje trepalnic. Nosečnost, dojenje ali mladoletnost so kontraindicirani.
Kdaj poseči po serumu za trepalnice Nanolash?
Serum Nanolash je bil ustvarjen za ženske, vendar ga lahko uporabljajo tudi moški. Serum priporočamo osebam z okvaro vida, ki nosijo kontaktne leče ali podaljševanje trepalnic. Nosečnost, dojenje ali mladoletnost so kontraindicirani.
Zaključek tretmaja – kaj pa sedaj?
Tudi ko dosežete želeno dolžino in gostoto trepalnic, ne prenehajte z uporabo Nanolash seruma. Uporabljajte ga 2-3 krat tedensko, da zagotovite globoko vlaženje trepalnic in obdržite doseženi učinek.
Nanolash Eyelash Serum – sestavine (po INCI)
Aqua, Ethyl Tafluprostamide, Euphrasia Officinalis Extract, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Alcohol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Triethanolamine.
Nanolash Eyelash Serum – rok uporabe
Serum ohrani svoje lastnosti do 12 mesecev po odprtju embalaže in 31 mesecev od datuma proizvodnje. Rok uporabnosti je odtisnjen na embalaži.
Koliko časa moram čakati na naročene izdelke?
Predviden čas dostave je dva delovna dneva. Izdelke dostavlja kurirska služba.
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Da, naše izdelke pošiljamo v mnoge države po celem svetu. Stroški pošiljanja in predvideni čas dostave sta odvisna od države dostave. Če želite prejeti informacije o stroških dostave v vašo državo, kliknite gumb z zastavico v meniju spletne strani in izberite jezikovno različico, ki vas zanima.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti