Komplet za laminacijo obrvi

Nanobrow LAMINATION KIT

Vsebina: Brow glue(7ml/ 0.24 fl oz) StepOne Lifting lotion (5ml / 0.17 fl oz) StepTwo Fixer (5ml / 0.17 fl oz)

Komplet vse v enem za dolgo obstojno laminacijo obrvi
Urejene in bleščeče obrvi več tednov dolgo
Obrvi izgledajo bolj goste in voluminozne
Idealen za kozmetičarke in domačo uporabo

VEČ TEDNOV BREZHIBNE OBRVI

Če želite ukrotiti neukrotljive, goste ali trde obrvi - izberite Nanobrow komplet vse-v-enem za laminacijo obrvi. Komplet vsebuje vse potrebno za doseganje popolnih rezultatov. Obrvi postanejo veliko bolj debele in polne, privzdignjene in popolno oblikovane ostanejo več tednov. Ne čakajte več. Zagotovite si brezhibne obrvi sedaj.

Lamination Kit

VAŠA SKRIVNOST DO BREZHIBNIH OBRVI

Nič več neukrotljivih obrvi! Nanobrow komplet za laminacijo je najboljši in najučinkovitejši način do lepih obrvi. Učinek laminacije obrvi je obstojen tudi do 6 tednov. Komplet je izjemno stroškovno učinkovit, enostaven za uporabo in zagotavlja natančnost. Nabor izdelkov in pripomočkov zadostuje za več kot dvanajst aplikacij. Več mesecev lahko uživate v idealno poudarjenih obrveh. Laminacija obrvi popravi dlačice obrvi od znotraj, jih nahrani in jim doda vodljivost. Hitro in enostavno postanejo bolj voluminozne, enostavno jih počešete v željeno obliko in na koncu jih fiksirate. Nega zamaskira redkeje poraščene dele, obrvi pa so videti bolj goste. Na težavne in neobvladljive obrvi lahko kar pozabite!

Doseči ukročene obrvi in večjo gostoto še nikoli ni bilo tako enostavno. Zagotovo boste več tednov uživali v prednostih laminacije obrvi. Laminacijo obrvi lahko naredite na vseh vrstah obrvi, še posebej na neukrotljivih in gostih ali zelo redkih obrveh. Za boljše rezultate lahko komplet za laminacijo kombinirate tudi z natančnim oblikovanjem obrvi in ​​barvanjem obrvi.

Lamination Kit

KAKO UPORABLJATI KOMPLET ZA LAMINACIJO OBRVI?

Če želite uživati ​​v idealno poudarjenih, voluminoznih obrveh, vzemite v roke Nanobrow komplet za laminacijo obrvi! Kako ohraniti popoln videz obrvi več tednov brez popravkov? Tukaj so navodila po korakih:

1. Z obrvi odstranite ličila z odstranjevalcem ličil, ki ni na osnovi olja (npr. Nanobrow micelarna voda za odstranjevanje ličil).

2. Vzemite stekleničko označeno z Glue. Nanesite majhno količino izdelka na obrvi in ​​jih počešite v željeni položaj. Počakajte trenutek.

3. Nanesite formulo za dvig označeno z Step One. Začnite na notranji strani obrvi in ​​dlačice počešite v željeno obliko.

4. Izdelek pustite na obrveh od 5 do 8 minut, odvisno od gostote dlačic vaših obrvi, nato pa ga odstranite z bombažno blazinico.

5. Uporabite naslednjo formulo – Step Two. Spet začnite od notranje strani obrvi in ​​se pomaknite proti zunanji strani, pri tem pa ne pozabite obdržati željene oblike obrvi. Izdelek pustite delovati 5 do 8 minut in ga odstranite z mokro bombažno blazinico.

6. Obrvi počešite s krtačko in več tednov uživajte v čudovitih obrveh!

NANOBROW – SAMO NAJBOLJŠE ZA VAŠE OBRVI

Komplet za laminacijo obrvi je le eden izmed mnogih senzacionalnih izdelkov, ki jih lahko najdete v Nanobrow ponudbi. To je najbolj kakovostna kozmetika za nego in ličenje obrvi, ki jo profesionalni maskerji po celem svetu navdušeno uporabljajo. Tudi vi lahko spremenite svoj izgled in se počutite bolj lepe.

Če želite izvedeti več o novostih iz lepotne industrije, najti zanesljiv vir nasvetov in neskončno navdihov za ličenje, obiščite naše strani na družabnih medijih!

faq
Pogosta vprašanja VSE
KAR MORATE VEDETI
Kako uporabljati Nanobrow komplet za laminacijo obrvi?
Nanobrow komplet za laminacijo je komplet za obrvi, ki vsebuje vse potrebne pripomočke za izjemno dolgo obstojno in popolno laminacijo obrvi. Obrvi morate le očistiti in razmastiti, nato pa nanesete vsebovane formule v pravilnem vrstnem redu. Med postopkom laminacije vaše obrvi počešite v željeno obliko in po času, navedenem v navodilih, odstranite izdelke z bombažno blazinico.
Kdaj uporabiti Nanobrow komplet za laminacijo obrvi?
Komplet za laminacijo obrvi podjetja Nanobrow je preprost način, s katerim ustvarite raznolike brezhibne stile obrvi, ki so obstojni več tednov. Obrvi so videti voluminozne in dolgo časa lahko uživate v bleščečih, urejenih lokih obrvi. Laminacija obrvi je dobra za vsakogar, ki želi nov videz obrvi.
Ali lahko uporabljam Nanobrow komplet za laminacijo, če imam občutljivo kožo?
Izdelki, ki so v Nanobrow kompletu za laminacijo, so narejeni iz posebej izbranih sestavin. Pred laminacijo priporočamo, da naredite kožni test.
Kako pogosto si lahko laminiram obrvi?
Laminacijo obrvi priporočamo vsakih 4 do 6 tednov.
Nanobrow Lamination Kit – datum uporabe
Ob pravilnem shranjevanju izdelki, ki so vsebovani v kompletu za laminacijo obrvi, ohranijo svoje lastnosti do 6 mesecev po odprtju.
Koliko časa moram čakati na dostavo naročenih izdelkov?
Predviden čas dostave je dva delovna dneva. Izdelke dostavlja kurirska služba.
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Da, naše izdelke pošiljamo v mnoge države po celem svetu. Stroški pošiljanja in predvideni čas dostave sta odvisna od države dostave. Če želite prejeti informacije o stroških dostave v vašo državo, kliknite gumb z zastavico v meniju spletne strani in izberite jezikovno različico, ki vas zanima.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti