Krtačke za trepalnice in obrvi za enkratno uporabo

Nanolash DISPOSABLE MASCARA WANDS

Vsebina: 50 kosov

EN APLIKATOR – VELIKO MOŽNOSTI

Nanolash krtačke za trepalnice in obrvi za enkratno uporabo so oblikovane z namenom ločevanja dlačic tako naravnih trepalnic kot umetno podaljšanih trepalnic. Zelo dobro se obnesejo za oblikovanje obrvi kot tudi za nanos različnih izdelkov. Vsaka poteza krtačke nežno in natančno loči dlačice trepalnic, kar zagotavlja naraven in urejen videz.

Disposable Mascara Wands

ZAGOTOVITE SI UDOBJE IN HIGIENO PRI DELU

Sintetične ščetine stožčaste oblike zagotavljajo natančno in higienično delo brez draženja kože ali dlačic. Krtačke so lahke in priročne, zato so izjemno udobne in enostavne za uporabo. Ne glede na to, ali ste začetnik v svetu oblikovanja trepalnic ali pa ste profesionalna maskerka, te krtačke vam omogočijo, da dosežete popolni rezultat brez veliko vloženega truda. Veliki komplet vsebuje 50 maskara krtačk, ki vam bodo zadostovale za dolgo časa.

Nanolash – SAMO NAJBOLJŠE ZA VAŠE TREPALNICE

Maskara krtačke za enkratno uporabo so le eden izmed mnogih senzacionalnih izdelkov, ki jih lahko najdete v Nanolash ponudbi. To je najbolj kakovostna kozmetika za nego in ličenje trepalnic, ki jo profesionalni maskerji po celem svetu navdušeno uporabljajo.

Če želite izvedeti več o novostih iz lepotne industrije, najti zanesljiv vir nasvetov in neskončno navdihov za ličenje, obiščite naše strani na družabnih medijih!

faq
Pogosta vprašanja VSE
KAR MORATE VEDETI
Ali so krtačke za trepalnice in obrvi primerne za profesionalno uporabo?
Da, naše krtačke so izdelane iz visoko kakovostnih materialov, zato se dobro obnesejo tako pri domači uporabi kot v kozmetičnih salonih.
Ali se lahko isto krtačko hkrati uporablja za različne izdelke za trepalnice in obrvi?
Priporočljivo je, da za posamezni izdelek uporabite eno samo krtačko, tako preprečite kontaminacijo in mešanje izdelkov. Uporaba posamezne krtačke za posamezni izdelek pomaga ohranjati higieno.
Kaj je glavni namen uporabe krtačk za trepalnice in obrvi za enkratno uporabo?
Krtačke za enkratno uporabo se uporablja predvsem za česanje, oblikovanje ter ločevanje posameznih dlačic trepalnic in obrvi. Odlično pa se obnesejo pri nanašanju maskare ter oblikovanju in ličenju obrvi.
Koliko časa moram čakati na dostavo naročenih izdelkov?
Predviden čas dostave je dva delovna dneva. Izdelke dostavlja kurirska služba.
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Da, naše izdelke pošiljamo v mnoge države po celem svetu. Stroški pošiljanja in predvideni čas dostave sta odvisna od države dostave. Če želite prejeti informacije o stroških dostave v vašo državo, kliknite gumb z zastavico v meniju spletne strani in izberite jezikovno različico, ki vas zanima.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti