Odstranjevalec umetnih trepalnic v čopkih za samostojno rabo

Nanolash DIY REMOVER

Velikost: 5 ml / 0,169 fl oz

UČINKOVIT IN HITER POSTOPEK

Nanolash DIY Remover je namenski izdelek, ki vam omogoča nežno in hitro odstranjevanje umetnih trepalnic, ki ste si jih nanesli sami doma. Majhno količino odstranjevalca nanesite na trepalnice in počakajte nekaj trenutkov. Umetne trepalnice v čopkih za samostojno rabo bodo odstopile od vaših naravnih trepalnic in zlahka jih boste odstranili.

DIY REMOVER

KAKO UPORABLJATI NANOLASH ODSTRANJEVALEC ZA SAMOSTOJNO RABO?

Izdelek nanesite na celotne trepalnice z obeh strani, tako z zgornje strani kot tudi s spodnje. S tankim čopičem boste odstranjevalec lahko natančno nanesli. Počakajte približno 30 sekund, s prsti primite čopek umetnih trepalnic in ga potegnite s svojih naravnih trepalnic. Nato uporabite odstranjevalec ličil kot običajno. Odstranjevalec vaših trepalnic ne poškoduje.

NANOLASH – SAMO NAJBOLJŠE ZA VAŠE TREPALNICE

Odstranjevalec umetnih trepalnic za samostojno rabo je le eden izmed mnogih senzacionalnih izdelkov, ki jih lahko najdete v Nanolash ponudbi. To je najbolj kakovostna kozmetika za nego in ličenje trepalnic, ki jo profesionalni maskerji po celem svetu navdušeno uporabljajo.

Če želite izvedeti več o novostih iz lepotne industrije, najti zanesljiv vir nasvetov in neskončno navdihov za ličenje, obiščite naše strani na družabnih medijih!

faq
Pogosta vprašanja VSE
KAR MORATE VEDETI
Koliko časa traja odstranjevanje umetnih trepalnic z odstranjevalcem?
Po nanosu je najbolje počakati približno 30 sekund in umetne trepalnice bodo same odstopile od vaših naravnih. Nato jih samo s prsti potegnite stran.
Ali moram po odstranitvi umetnih trepalnic v čopkih za samostojno rabo z odstranjevalcem še kaj narediti?
Najbolje je, da ličila odstranite z običajnim odstranjevalcem ličil, da se znebite kakršnih koli ostankov izdelka. Za to lahko uporabite kateri koli odstranjevalec ličil.
Nanolash DIY Remover – sestavine (po INCI)
Isododecane, Dextrin palmitate, Isohexadecane, Disteardimonium hectorite, Phenoxyethanol.
Nanolash DIY Remover – rok uporabe
Nanolash DIY Remover ob pravilnem shranjevanju ohrani svoje lastnosti 6 mesecev po odprtju.
Koliko časa moram čakati na dostavo naročenih izdelkov?
Predviden čas dostave je dva delovna dneva. Izdelke dostavlja kurirska služba.
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Da, naše izdelke pošiljamo v mnoge države po celem svetu. Stroški pošiljanja in predvideni čas dostave sta odvisna od države dostave. Če želite prejeti informacije o stroških dostave v vašo državo, kliknite gumb z zastavico v meniju spletne strani in izberite jezikovno različico, ki vas zanima.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti