Hidrogelni obliži za oči za podaljševanje trepalnic

Nanolash HYDROGEL EYE PATCHES

Vsebina 50 parov / 100 kosov

Ne puščajo vlaken
Popolno ločene trepalnice
Bogati s hranilnimi sestavinami
Udobni za shranjevanje

VSESTRANSKI IN NEZAMENLJIVI V VSAKEM SALONU

Nanolash hidrogelni obliži za oči so bili oblikovani z namenom, da naredijo postopek podaljševanja trepalnic udoben in prijeten. Čvrsto se oprimejo kože in odlično ločijo spodnje trepalnice. Zahvaljujoč posebej oblikovani površini na koži ali trepalnicah ne puščajo vlaken. Na njih lahko enostavno narišete obliko trepalnic za bolj prikladno podaljševanje trepalnic. Hidrogelne blazinice so uporabne tudi pri dvigu trepalnic, laminaciji in barvanju.

Obliži so mehki in prožni. Enostavno jih boste prilagodili očesu stranke in jih po potrebi odrezali na pravilno dimenzijo. Zagotavljajo higienično delo in natančnejši proces podaljševanja trepalnic po zaslugi bele barve, ki je kontrastna trepalnicam.

Hydrogel Eye Patches

OBOGATENI Z NEGOVALNIMI SESTAVINAMI

Obliži, prepojeni s hranilnimi snovmi, niso samo delovni pripomoček v rokah kozmetičarke, temveč so zanimiv, negovalni dodatek. Obliži, obogateni s hidrogelom, med procesi različnih lepotnih tretmajev ločujejo spodnje trepalnice, hkrati pa tudi vlažijo in negujejo občutljivo kožo okoli oči. Spodnje veke tako dobijo velike količine vlage, celoten proces oblikovanja trepalnic pa je veliko boljši.

Hidrogelni obliži Nanolash vsebujejo blagodejne aktivne snovi, kot so:

  • Glicerin vlažilno sredstvo, ki izboljša vpijanje aktivnih snovi v kožo.
  • Ricinusovo olje – izboljša sintezo kolagena in elastina, daje koži čvrstost in gladi drobne gube.
  • Vinska kislina – gladi in posvetli kožo ter izenači njen ten. Kislina spodbuja proizvodnjo kolagena in vlaži kožo.
  • Izvleček listov aloje – vlaži kožo in pomirja razdraženost.

Hydrogel Eye Patches

KAKO UPORABLJATI NANOLASH HIDROGELNE OBLIŽE ZA OČI?

Preden namestite obliže za oči poskrbite, da je koža čista in suha. Ko nameščate blazinice, spodnje trepalnice ločite od zgornjih. Obliž namestite na spodnje trepalnice, da zagotovite, da vam posamezne trepalnice med procesom podaljševanja ali dvigovanja trepalnic ne bodo napoto. Zgornja stran obliža je primerna za izrisovanje oblike trepalnic.

Zahvaljujoč hidrogelni prevleki se obliži dobro oprimejo na kožo, zato se med tretmaji ne premikajo. Želeno obliko je enostavno izrezati in jo po potrebi prilagodite kateri koli obliki oči.

NANOLASH – SAMO NAJBOLJŠE ZA VAŠE TREPALNICE

Hidrogelni obliži za oči le eden izmed mnogih briljantnih izdelkov, ki jih ponuja Nanolash. Našo ponudbo visoko kakovostnih izdelkov za nego in ličenje trepalnic cenijo tudi največji lepotilni strokovnjaki po celem svetu.

Če želite biti v koraku s časom o novih izdelkih iz lepotne industrije ter najti zanesljiv vir nasvetov in navdihov za ličenje, nujno obiščite naše strani na družabnih medijih!

faq
Pogosta vprašanja VSE
KAR MORATE VEDETI
Kako dolgo lahko pustim hidrogelne obliže nameščene?
Zahvaljujoč blagi hidrogelni formuli lahko obliži ostanejo na koži ves čas podaljševanja ali dvigovanja trepalnic.
Kako je potrebno shranjevati hidrogelne obliže, da ostanejo sveži in uporabni?
Hidrogelne obliže Nanolash vedno hranite v originalni embalaži za enkratno uporabo. Embalažo odprite neposredno pred nanosom.
Ali lahko hidrogelne obliže za oči večkrat uporabim?
Ne. Hidrogelni obliži za oči za podaljševanje trepalnic so samo za enkratno uporabo, tako ohranite potrebno higieno skozi celoten delovni proces.
Nanolash Hydrogel Eye Patches – sestavine (po INCI)
Water, Glycerin, Allantoin, Sorbitol, Sodium Polyacrylate, Cellulose Gum Polyacrylic Acid, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Triethylhexanoin, Kaolint, Tartaric Acid, Aluminum Glycinate, Titanium Dioxide, Disodium EDTA Methylisothiazolinone, lodopropynyl-butylcarbamate, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Extract.
Nanolash Hydrogel Eye Patches – rok uporabe
Rok uporabe je odtisnjen na embalaži. Obliže je potrebno uporabiti takoj po odprtju.
Koliko časa moram čakati na naročene izdelke?
Predviden čas dostave je dva delovna dneva. Izdelke dostavlja kurirska služba.
Ali lahko oddam naročilo v drugi državi?
Seveda lahko. Naše izdelke pošiljamo v mnoge države po celem svetu. Stroški pošiljanja in predvideni čas dostave sta odvisna od države dostave. Če želite več informacij, kliknite gumb z zastavico v meniju spletne strani in izberite jezikovno različico, ki vas zanima.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti