Natančna pinceta

Nanobrow EYEBROW TWEEZERS

Natančno odstranjevanje dlačic v trenutku

Nanobrow pinceta je pripomoček izdelan iz najbolj kakovostnega materiala, zato je vzdržljiva in vam dolgo časa dobro služi. S skrbno oblikovano konico pincete lahko enostavno primete tudi najkrajše in najtanjše dlačice, zate je puljenje obrvi ter izvajanje drugih manjših kozmetičnih posegov zelo natančno. Pinceta je dovolj velika, njena površina pa je primerno matirana, zato vam pinceta ne bo zdrsnila iz roke, kar poveča njeno priročnost. Je izjemno natančna, zato je vsaka uporaba učinkovita in enostavna.

Eyebrow Tweezers

NANOBROW TWEEZERS – NUJNI PRIPOMOČEK VSAKE ŽENSKE KOZMETIČNE TORBICE

Konica je natančno in kakovostno izdelana. Poševni zaključki konic se popolnoma stikajo, kar zagotavlja izjemno natančnost na primer pri puljenju obrvi – proces poteka brez bolečin ali trganja dlačic. Ker je pinceta izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, je njena dodatna prednost tudi preprosto vzdrževanje. Brez skrbi jo lahko očistite s toplo vodo in nato osušite s papirnato brisačo ali mehko krpo. Nanobrow pinceta je obvezen pripomoček, ki ga morate nujno imeti v svoji kozmetični torbici. Njena ergonomska oblika in natančnost olajšata izvedbo številnih manjših kozmetičnih posegov.

NANOBROW – SAMO NAJBOLJŠE ZA VAŠE OBRVI

Pinceta za obrvi je le eden izmed mnogih senzacionalnih izdelkov, ki jih lahko najdete v Nanobrow ponudbi. To je najbolj kakovostna kozmetika za nego in ličenje obrvi, ki jo profesionalni maskerji po celem svetu navdušeno uporabljajo. Tudi vi lahko spremenite svoj izgled in se počutite bolj lepe.

Če želite izvedeti več o novostih iz lepotne industrije, najti zanesljiv vir nasvetov in neskončno navdihov za ličenje, obiščite naše strani na družabnih medijih!

faq
Pogosta vprašanja VSE
KAR MORATE VEDETI
Ali se sme Nanobrow pinceto avtoklavirati?
Da, pinceta je izdelana iz najbolj kakovostnega nerjavečega jekla in se jo sme sterilizirati v avtoklavu.
Na kaj moram pomisliti pri izbiri pincete za obrvi?
Pri izbiri pincete bodite pozorni na konico. Konici se morata dobro stikati, da lahko dobro oprimeta posamezno dlačico.
Ali lahko Nanobrow pinceto za obrvi uporabim za odstranjevanje dlačic z drugih predelov?
Da, naše pincete so večnamenske in odlično oprimejo kakršne koli dlačice, zato vam bodo zagotovo dobro služile za odstranjevanje dlačic tudi na drugih delih telesa.
Koliko časa moram čakati na dostavo naročenih izdelkov?
Predviden čas dostave je dva delovna dneva. Izdelke dostavlja kurirska služba.
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Da, naše izdelke pošiljamo v mnoge države po celem svetu. Stroški pošiljanja in predvideni čas dostave sta odvisna od države dostave. Če želite prejeti informacije o stroških dostave v vašo državo, kliknite gumb z zastavico v meniju spletne strani in izberite jezikovno različico, ki vas zanima.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti