Nedavni vnosi

Ukrivljenost trepalnic – vse, kar morate vedeti in kako izbrati pravi stil za vaš tip oči

Ukrivljenost trepalnic – vse, kar morate vedeti

Ukrivljenost trepalnic – ta izraz ste zagotovo slišali že večkrat. Zakaj je oblika trepalnic tako pomembna? Kako izbrati prave kodre za določeno vrsto oči? Preberite, če želite izvedeti več.

Oglejte si članek

Risanje zemljevida trepalnic (lash mapping) – kaj je to in kaj vsebuje?

Risanje zemljevida trepalnic (lash mapping)

Risanje zemljevida trepalnic je bilo izumljeno, da zagotovi olajšanje postopka podaljševanja trepalnic, hkrati pa ga tudi skrajša. Kako dobro narisati zemljevid trepalnic? Je res tako zelo uporaben? To boste izvedeli danes!

Oglejte si članek

Nujni pripomoček za stiliste trepalnic – pinceta za podaljševanje trepalnic

Pinceta za podaljševanje trepalnic

Stilisti trepalnic znajo izdelati osupljivi videz trepalnic. Toda za dobro učinkovitost svojega dela potrebujejo izvrstno pinceto za trepalnice. Izvedeli boste, zakaj je ta pripomoček za podaljševanje trepalnic tako pomemben.

Oglejte si članek

Vodič: kako profesionalno nanesti maskaro, da boste lahko cel dan zadovoljni z obstojnim ličenjem!

Kako profesionalno nanesti maskaro

Večina se nas ne zaveda, da lahko pravilen nanos maskare popolnoma spremeni naš videz in estetiko ličenja. Ne glede na to, ali ste ljubiteljica nežno poudarjenih trepalnic ali pa ste raje močno in vpadljivo naličeni, morate vedeti, kako pravilno nanesti maskaro.

Oglejte si članek

Odkrijte najbolj modne trende podaljševanja trepalnic in izberite vašim očem primernega!

Odkrijte najbolj modne trende podaljševanja trepalnic

Podaljšane trepalnice, ki so narejene po klasični, volumenski ali hibridni metodi je ena stvar, končni rezultat pa je pogosto odvisen od izbranega stila, katerega videz želimo doseči. Prebrskajte med najbolj popularnimi variantam.

Oglejte si članek

Pojasnjeno vse o trepalnicah. Vse, kar bi morali vedeti o strukturi in funkciji trepalnic, da bi zanje znali kar najbolje skrbeti

Pojasnjeno vse o trepalnicah

Polepševanje trepalnic je najlažji način, da so naše oči videti kar najbolje. Ali je lepši izgled edini namen trepalnic? Nadaljujte z branjem in ugotovite, za kaj vse so trepalnice uporabne.

Oglejte si članek

Barvanje trepalnic. Kana ali barva za trepalnice – katero izbrati?

Barvanje trepalnic

Obstaja več načinov, kako pobarvati trepalnice in jih narediti bolj goste. Maskaro za to nalogo uporabljamo vsakodnevno. Kaj pa, če želite nekaj bolj obstojnega od maskare in čim hitrejši učinek? Kana in barva za trepalnice priskočita na pomoč!

Oglejte si članek

Kako v nekaj sekundah do daljših in bolj gostih trepalnic?

Kako do daljših in bolj gostih trepalnic?

Večina žensk sanja o polnih in dolgih trepalnicah, a nekatere izmed nas nimamo časa za večurne tretmaje profesionalne stilistke trepalnic. Kako v nekaj sekundah do daljših in bolj gostih trepalnic?

Oglejte si članek

Vodič za ličenje oči z umetnimi trepalnicami – na kaj je treba biti pozoren?

Učinek umetnih trepalnic lahko dovolj dobro poudari oči, da ženske za nekaj časa celo opustijo ličenje oči. Če pa želite še bolj poudariti vaš pogled, morate upoštevati nekaj pomembnih stvari.

Oglejte si članek

Vodič: Kako negovati umetne trepalnice?

Kako negovati umetne trepalnice?

Nega umetnih trepalnic je enako pomembna kot nega naravnih trepalnic. Tukaj je nekaj preprostih nasvetov za nego umetno podaljšanih trepalnic, kot tudi za celotne loke umetnih trepalnic, magnetnih trepalnic in umetnih trepalnic v čopkih za samostojno rabo.

Oglejte si članek

1 2
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti