Umetne trepalnice za volumensko metodo podaljševanja trepalnic

Nanolash VOLUME LASHES

BEND

C D

debelina

0.05 0.07 0.10 0.12 0.15

dolžina

Mixed 6mm-13mm 9mm 10mm 11mm
Izjemno mehke in prožne
Tesno prepredene in ročno izdelane
Struktura, ki imitira prave trepalnice
Na izbiro veliko različic

NEPRIMERLJIVA KAKOVOST IN OSUPLJIVI REZULTATI

Umetne trepalnice za podaljševanje - Nanolash Volume Lashes so odlična izbira za vaš salon. Vsak paket vsebuje 16 vrstic ročno izdelanih sintetičnih trepalnic v globoki barvi, kar je idealno za poudarjanje zapeljivega pogleda.

Volume Lashes

Izbrani :

Sprememba

BEND

C D

debelina

0.05 0.07 0.10 0.12 0.15

dolžina

Mixed 6mm-13mm 9mm 10mm 11mm

TREPALNICE PO MERI ZA
VAŠE POTREBE

Nanolash Volume Lashes je izdelek, ki ponuja možnost prilagajanja vašim potrebam in potrebam vaših strank. Umetne trepalnice se dobro obnesejo tako pri klasični metodi kot tudi pri volumenski metodi podaljševanja trepalnic. V naši ponudbi imamo na voljo umetne trepalnice različno privihanih tipov, po katerih hrepenijo ženske po celem svetu. Prihajajo v paketih z mešanimi dolžinami trepalnic od 6 do 13 mm ali z eno dolžino po vaši izbiri: 9, 10 ali 11 mm. Trepalnice so pritrjene na lepilni trak, s katerega jih je enostavno odstraniti, kar zagotavlja učinkovitost pri procesu dela. Njihova tekstura je idealna za izdelavo pahljačastih čopkov trepalnic, ne glede na to po kateri metodi delate (»shimmy« ali »roll on the strip«).

Volume Lashes

Izbrani :

Sprememba

BEND

C D

debelina

0.05 0.07 0.10 0.12 0.15

dolžina

Mixed 6mm-13mm 9mm 10mm 11mm

KAKO DELATI Z
NANOLASH TREPALNICAMI ZA VOLUMENSKO PODALJŠEVANJE?

Delo z Nanolash Volume Lashes je zelo preprosto. Po temeljitem čiščenju in razmaščevanju strankinih trepalnic, ločite spodnje trepalnice od zgornji9h, nato pa pričnite z običajnim nanašanjem umetnih trepalnic.

Trepalnice primite na spodnjem delu, da ne poškodujete njihove občutljive strukture. Odvisno od izbranega načina podaljševanja trepalnic (klasično ali volumensko) z lepilnega traku odstranite vsako trepalnico posebej ali pa takoj ustvarite pahljačaste čopke trepalnic z metodo »shimmy«, »roll on the strip« ali s prepletanjem. Prefinjeni lepilni trak vam omogoča, da trepalnice brez težav poberete s pladnja. Izberite trepalnice, ki niso več kot 30 % daljše od naravnih trepalnic vaše stranke, tako bodo udobne za nošenje in ne bodo obremenjevale naravne trepalnice.

NANOLASH – SAMO NAJBOLJŠE ZA VAŠE TREPALNICE

Umetne trepalnice za volumensko metodo podaljševanja trepalnic so le eden izmed mnogih senzacionalnih izdelkov, ki jih lahko najdete v Nanolash ponudbi. To je najbolj kakovostna kozmetika za nego in ličenje trepalnic, ki jo profesionalni maskerji po celem svetu navdušeno uporabljajo.

Če želite izvedeti več o novostih iz lepotne industrije, najti zanesljiv vir nasvetov in neskončno navdihov za ličenje, obiščite naše strani na družabnih medijih!

faq
Pogosta vprašanja VSE
KAR MORATE VEDETI
Kako pravilno izbrati trepalnice?
Stilistka trepalnic pred izbiro umetnih trepalnic temeljito analizira strankine oči in ji predlaga ustrezen način podaljševanja trepalnic. Ko stranka sprejme odločitev, stilistka izbere ustrezne trepalnice, ki so za metodo primerne.
Za katere metode podaljševanja trepalnic se lahko uporabljajo Nanolash Volume Lashes trepalnice?
Obstajajo trije načini podaljševanja trepalnic - klasični, volumenski in hibridni. Nanolash Volume Lashes trepalnice so primerne za vse metode.
Ali si lahko umetno podaljšate trepalnice, če nosite kontaktne leče?
Umetne trepalnice ne vplivajo na kontaktne leče. Vsekakor pa vas bo stilistka trepalnic prosila, da jih med procesom podaljševanja odstranite.
Ali si po barvanju trepalnic s kano še vedno lahko podaljšate trepalnice?
Lahko, vendar morate vmes nekaj časa počakati, po možnosti vsaj 48 ur.
Ali umetne trepalnice vplivajo na naravne trepalnice?
Pravilno izveden postopek podaljševanja trepalnic ne vpliva na stanje naravnih trepalnic.
Koliko časa moram čakati na dostavo naročenih izdelkov?
Predviden čas dostave je dva delovna dneva. Izdelke dostavlja kurirska služba.
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Da, naše izdelke pošiljamo v mnoge države po celem svetu. Stroški pošiljanja in predvideni čas dostave sta odvisna od države dostave. Če želite prejeti informacije o stroških dostave v vašo državo, kliknite gumb z zastavico v meniju spletne strani in izberite jezikovno različico, ki vas zanima.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti