Lepilo za dvig trepalnic in laminacijo

Nanolash LASH LIFT GLUE

Velikost: 5 ml / 0,17 fl oz

LEPILO, OSNOVA ZA DVIG TREPALNIC

Nanolash Lash Lift Glue je še en ključni izdelek pri postopku dviga trepalnic in laminacije. Poskrbi, da se trepalnice dobro oprimejo silikonskih valjčkov in jih je enostavno pred pripraviti za naslednje korake postopka dviga trepalnic. Tanek aplikator omogoča nanos optimalne količine lepila. Za boljši oprijem na veke, ga po potrebi lahko nanesemo tudi pod silikonski valjček.

Lash Lift Glue

KAKO UPORABLJATI NANOLASH LASH LIFT GLUE LEPILO?

Lepilo za dvig trepalnic in laminacijo nanesite na silikonski valjček ter nanj počešite dlačice trepalnic, nato sledite naslednjim korakom za postopek dviga in laminacije. To isto lepilo lahko uporabite tudi za pritrditev silikonskega valjčka na veko.

NANOLASH – SAMO NAJBOLJŠE ZA VAŠE TREPALNICE

Lepilo za dvig trepalnic in laminacijo je le eden izmed mnogih senzacionalnih izdelkov, ki jih lahko najdete v Nanolash ponudbi. To je najbolj kakovostna kozmetika za nego in ličenje trepalnic, ki jo profesionalni maskerji po celem svetu navdušeno uporabljajo.

Če želite izvedeti več o novostih iz lepotne industrije, najti zanesljiv vir nasvetov in neskončno navdihov za ličenje, obiščite naše strani na družabnih medijih!

faq
Pogosta vprašanja VSE
KAR MORATE VEDETI
Kako je pred nanosom lepila potrebno pripraviti trepalnice?
Pred nanosom lepila je potrebno veke in trepalnice očistiti in razmastiti. Uporabite namenski šampon za trepalnice z nevtralnim pH.
Pri katerem koraku postopka dviga trepalnic in laminacije naj uporabim Nanolash Lash Lift Glue?
Lepilo olajša postopek dviga trepalnic in laminacije. Uporabite ga za pritrditev trepalnic na silikonski valjček, s tem trepalnicam zagotovite pravo obliko, ki jo obdržijo tudi med fazo fiksiranja.
Nanolash Lash Lift Glue – sestavine (po INCI)
Aqua, AMP-Acrylates Copolymer, Alcohol.
Nanolash Lash Lift Glue – rok uporabe
Rok uporabe izdelka je odtisnjen na embalaži.
Koliko časa moram čakati na dostavo naročenih izdelkov?
Predviden čas dostave je dva delovna dneva. Izdelke dostavlja kurirska služba.
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Da, naše izdelke pošiljamo v mnoge države po celem svetu. Stroški pošiljanja in predvideni čas dostave sta odvisna od države dostave. Če želite prejeti informacije o stroških dostave v vašo državo, kliknite gumb z zastavico v meniju spletne strani in izberite jezikovno različico, ki vas zanima.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti