Pinceta v obliki črke L

Nanolash EYELASH TWEEZERS L SHAPE

Kot: 40°

Dolžina: 12 cm

Teža: 23 g

Pinceta

POPOLNA PINCETA ZA BREZHIBNE TREPALNICE

Izberite udobje pri vašem delu in dosezite najboljše rezultate! Pinceta za podaljševanje trepalnic v obliki črke L je nepogrešljiv pripomoček v rokah vsakega stilista trepalnic. Zaradi lahkega materiala in priročne oblike pincete vaše zapestje tudi po večurnem delu ne bo obremenjeno. Konica pincete je zakrivljena pod kotom 40° kar zagotavlja priročno in enostavno nameščanje umetnih trepalnic. S posebno konico lahko natančno primete posamezno dlačico in oblikujete umetne pahljačaste trepalnice.

EYELASH TWEEZERS L SHAPE

NANOLASH – NAJBOLJŠI POMOČNIK PRI PODALJŠEVANJU TREPALNIC

Nanolash Eyelash Tweezer L Shape pinceta je izdelana iz najbolj kakovostnega nerjavečega jekla, za katerega je značilna optimalna fleksibilnost. Vaše zapestje ščiti pred obremenitvijo med dolgimi urami oblikovanja trepalnic. Kot večnamenski pripomoček je pinceta odlična tako za klasično kot za volumensko metodo podaljševanja trepalnic. Ne glede na to, ali svojo vznemirljivo pot podaljševanja trepalnic šele začenjate ali pa to počnete že dlje časa – s to pinceto boste zagotovo radi delali.

NANOLASH – SAMO NAJBOLJŠE ZA VAŠE TREPALNICE

Pinceta v obliki črke L za podaljševanje trepalnic je le eden izmed mnogih senzacionalnih izdelkov, ki jih lahko najdete v Nanolash ponudbi. To je najbolj kakovostna kozmetika za nego in ličenje trepalnic, ki jo profesionalni maskerji po celem svetu navdušeno uporabljajo.

Če želite izvedeti več o novostih iz lepotne industrije, najti zanesljiv vir nasvetov in neskončno navdihov za ličenje, obiščite naše strani na družabnih medijih!

faq
Pogosta vprašanja VSE
KAR MORATE VEDETI
Na kaj morate pomisliti pri izbiri pincete za trepalnice?
Pri izbiri pincete za podaljševanje trepalnic bodite vedno pozorni na njeno kakovost. Dobra pinceta mora biti lahka in uporabna, material, iz katerega je izdelana, pa mora biti dovolj prožen, da ne obremenjuje vašega zapestja.
Ali je Nanolash pinceta za trepalnice primerna za začetnike?
Da, pinceta je primerno oblikovana in funkcionalna, zato je primerna tako za začetnike kot za profesionalce.
Ali se Nanolash pinceto sme avtoklavirati?
Da, pinceta je izdelana iz najbolj kakovostnega nerjavečega jekla in se jo sme sterilizirati v avtoklavu.
Ali je pinceto v obliki črke L mogoče uporabljati pri različnih metodah podaljševanja trepalnic?
Pinceta v obliki črke L za trepalnice se dobro obnese pri vseh metodah podaljševanja trepalnic. Posebna tesna konica vam pomaga pri oblikovanju pahljačastih trepalnic z metodo trakov.
Koliko časa moram čakati na dostavo naročenih izdelkov?
Predviden čas dostave je dva delovna dneva. Izdelke dostavlja kurirska služba.
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Da, naše izdelke pošiljamo v mnoge države po celem svetu. Stroški pošiljanja in predvideni čas dostave sta odvisna od države dostave. Če želite prejeti informacije o stroških dostave v vašo državo, kliknite gumb z zastavico v meniju spletne strani in izberite jezikovno različico, ki vas zanima.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti