NATANČNA PINCETA ZA PODALJŠEVANJE TREPALNIC

Predstavljamo vam profesionalne Nanolash pincete za podaljševanje trepalnic. Izdelane so iz nerjavečega jekla najboljše kakovosti, so lahke in priročne, ne obremenjujejo vašega zapestja in zagotavljajo izjemno natančnost pri vsaki uporabi. Izberite pripomoček, ki je prilagojen vašim potrebam, in poskrbite, da bo vaše delo vedno izražalo zadovoljive rezultate.

Eyelash Tweezer Pointed

0 pln
0 pln

Eyelash Tweezer Curved

0 pln
0 pln

Eyelash Tweezer L Shape

0 pln
0 pln

Naša ponudba vsebuje tako pincete za ločevanje trepalnic kot tudi različne variante pincet za podaljševanje trepalnic. Njihove posebne konice imajo različne oblike in so zakrivljene pod različnimi koti. Pincete so razdeljene na tiste z enojnim in dvojnim točkovnim prijemom, kar omogoča, da jih prilagodite vaši izbrani metodi za oblikovanje snopov trepalnic. Vsaka od njih je ročno izdelana s posebno pozornostjo na vsako podrobnost. Preizkusite eno od Nanolash pincet in se prepričajte, kako enostavno lahko izboljšate kakovost in učinkovitost vašega dela.

EYELASH TWEEZER POINTED
EYELASH TWEEZER CURVED
EYELASH TWEEZER L SHAPE

Veliko ljudi je že zaupalo natančnosti in kakovosti Nanolash pincet za podaljševanje trepalnic. Vse se ponašajo z ergonomsko obliko, ki je izpopolnjena do najmanjše podrobnosti. Njihova lahkost, ki ne obremenjuje vašega zapestja med delom, ter neverjetna priročnost je ključ do uspešnega in učinkovitega dela vsakega stilista trepalnic.

faq
Pogosta vprašanja VSE
KAR MORATE VEDETI
Kakšna je razlika med pinceto za podaljševanje trepalnic in navadno pinceto?
Pinceta za podaljševanje trepalnic je izdelana iz lahkega materiala, ki ne obremenjuje zapestja stilista tudi po večurnem delu. Njena konica je popolnoma drugačna kot pri običajnih pincetah, saj zagotavljajo natančen oprijem umetnih trepalnic za lažje nanašanje na naravne trepalnice.
Ali se Nanolash pinceto sme avtoklavirati?
Da, pinceta je izdelana iz najbolj kakovostnega nerjavečega jekla in se jo sme sterilizirati v avtoklavu.
Koliko časa moram čakati na dostavo naročenih izdelkov?
Predviden čas dostave je dva delovna dneva. Izdelke dostavlja kurirska služba.
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Da, naše izdelke pošiljamo v mnoge države po celem svetu. Stroški pošiljanja in predvideni čas dostave sta odvisna od države dostave. Če želite prejeti informacije o stroških dostave v vašo državo, kliknite gumb z zastavico v meniju spletne strani in izberite jezikovno različico, ki vas zanima.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti