Vodič za ličenje oči z umetnimi trepalnicami – na kaj je treba biti pozoren?

Vodič za ličenje oči z umetnimi trepalnicami – na kaj je treba biti pozoren?

Učinek umetnih trepalnic lahko dovolj dobro poudari oči, da ženske za nekaj časa celo opustijo ličenje oči. S tem ni nič narobe in dokazuje, kako zelo lahko podaljševanje trepalnic vpliva na naš videz in počutje. Če pa želite še bolj poudariti vaš pogled, morate upoštevati nekaj pomembnih stvari, ki jih bomo razkrili danes.

Ličenje oči z umetnimi trepalnicami – ohranite harmonijo

Ne glede na to, za katero metodo podaljševanja trepalnic se boste odločili (klasično, volumensko ali hibridno), bo vaše oko takoj poudarjeno, vaš pogled pa videti bistveno bolj globok. Če se odločite za dodatno uporabo senčila, ne pozabite ohraniti harmonije v svojem videzu. Drzna ličila za oči v kombinaciji z volumskimi podaljški trepalnic lahko čudovito poudarijo oči za eleganten dogodek, vendar kaj hitro lahko pretiravate in popolnoma zmanjšate učinek umetnih trepalnic.

Na kaj je vredno biti pozoren?

  • Izbira senčila ne sme zasenčiti učinka umetnih trepalnic. Izberite svetle barve, ki se ujemajo z vašim celotnim videzom.
  • Uporaba peresa za oči je v redu, vendar naj bo nanos nežen, da vaše trepalnice ostanejo glavni poudarek.
  • Če na spodnje trepalnice nanesete dodaten sloj maskare, boste odpravili neželeni kontrast med spodnjimi in zgornjimi trepalnicami.
  • Učinek umetnih trepalnic lahko izboljšate tako, da vaši liniji trepalnic daste bolj globok izgled. V ta namen uporabite svinčnik in z njim določite zgornjo vodno črto.

Modni trendi ličenja, oblikovani za umetne trepalnice

Ličenje je oblika umetnosti, ki jo je mogoče obvladati s pravo mero pozornosti. Treba se je spomniti na prej omenjeno harmonijo, da učinek ne bo videti pretiran. Kakšno ličenje izberejo ženske z umetnimi trepalnicami?

Minimalizem z nežnim pridihom

V tem primeru zmaga naravni videz. Ženske se običajno odločijo za nežno poudarjene obrvi, na primer s pudrom v naravnih odtenkih, ali pa pokažejo svoje urejene in pogosto laminirane obrvi. Izberite senčila v nevtralnih odtenkih, ki nežno poudarijo oko. Uporabite lahko tudi pero za oči, a naj bo preprosto. Naj bodo vaše ustnice videti naravne, lip gloss ali olje za ustnice je dovolj, da bodo videti sijoče. Lahko se odločite tudi za nevtralno šminko z odtenkom, ki je blizu vaši naravni barvi ustnic. Kombinirajte ga s svojimi umetnimi trepalnicami 1:1, ta videz je združljiv tudi s hibridno metodo. Ta način ličenja je primeren za vsako priložnost in za vsako žensko.

Svež in prefinjeno pastelen izgled

Ženske na splošno rade eksperimentirajo in izstopajo. Pastelne barve so trend mode in ličenja, ki se nenehno vrača. Čudovito poudari naravno lepoto in je v kontrastu z različnimi barvami oči. Senčila v zelenih, lila, rumenih in modrih odtenkih zagotovo pritegnejo pozornost. Obarvana peresa za oči postajajo vse bolj priljubljena, saj vam omogočajo kreativno oblikovanje med ličenjem. Morda to ni ravno najboljši izgled za službo, vendar je idealen za poletne večere ali glasbene festivale. Podaljševanje trepalnic izvedeno po hibridni metodi z dodatno uporabo obarvanih dlačic bo zagotovo navdušilo vsakogar.

Intenzivno zasenčene oči

Če potrebujete primeren videz za eleganten večerni dogodek in sanjate o nekoliko drznejši različici sebe – izberite zanesljiv videz intenzivno zasenčenih oči (smoky eye) in ga kombinirajte z volumskimi umetnimi trepalnicami. Intenzivno senčilo in pravilno zabrisovanje bosta naredila vaš pogled privlačen. Pero za oči lahko opustite ali ga uporabite za nežno poglobitev linije trepalnic.

Neustavljiv sijaj – norost bleščic

Nora večerna zahteva prav tako nor videz! Ne glede na vašo vrsto umetnih trepalnic za dodatek izberite bleščice. Senčilo z bleščicami? Kaj pa pero za oči z bleščicami, ki je rahlo obarvano in se ujema z barvo vaših oblačil? Prav tako ne pozabite nanesti malo osvetljevalca v notranje kotičke oči. Posežete lahko tudi po posebnih diamantih, ki se prilepijo na kožo in jih nanesete tik pod kostjo obrvi. Šarmirajte in se zabavajte!

Ličenje oči z umetnimi trepalnicami – težave, ki jih z lahkoto premagate

Umetne trepalnice proti naličenim očem

Ličenje oči v kombinaciji z umetnimi trepalnicami ni treba, da je zapleteno. Vendar morate biti pozorni na kozmetiko, ki jo uporabljate, saj če uporabite napačno, umetne trepalnice izgubite hitreje, kot si mislite.

TEŽAVA: Čeprav imajo kremasta senčila veliko zaprisežencev, za umetne trepalnice niso dobra izbira. Izdelana so na oljni osnovi in ​​olja škodijo lepilu, ki se ga uporablja pri podaljševanju trepalnic. Zato je uporaba vodoodporne kozmetike zelo tvegana in gotovo vodi v poškodbe umetnih trepalnic. Ličila na oljni osnovi ​​se lahko odstranijo le z dvofazno micelarno vodo, ki je, kot ste verjetno uganili, prav tako na oljni osnovi.

NASVET: Uporabite klasična senčila ali v obliki pudra. So dobro pigmentirana in na vekah enako lepo izgledajo. Tudi zlahka se sperejo. Ko izbirate obrobo za oči, vzemite tekoče črtalo ali pero.

Umetne trepalnice proti podlagi in korektorju

Na videz dve različni stvari, ki se nanašata na dve različni področji, vendar lahko druga drugi škodita.

TEŽAVAFormulo vašega korektorja ali podlage bo morda težko odstraniti in, ko se zjutraj ličite, lahko včasih nekaj izdelka preide tudi na vaše trepalnice. Odstranjevanje teh izdelkov je res težavno in trepalnice lahko celo zlepi. Tudi puder je lahko problematičen, ko se usede na vaše trepalnice. Te izgubijo svojo izrazito temno barvo in celoten videz umetnih trepalnic izgleda slabo.

NASVET: Najbolje je, da izberete mikro krtačko ali vatirano palčko in jo nežno navlažite z micelarno vodo. Zaprite oko in nežno podrsajte z vatirano palčko od korena trepalnic do konic. Potem trepalnice počešite s krtačko.

Odstranjevanje ličil z oči, ko imate umetne trepalnice

Nikoli ne pozabite odstraniti ličil z oči – oči in trepalnice vam bodo zagotovo hvaležne.

TEŽAVA: Zdaj, ko veste, da lahko uporaba dvofaznih odstranjevalcev ličil in napačnih izdelkov poškoduje vaše umetne trepalnice, je vredno posvetiti pozornost osnovnim pripomočkom v vaši kopalnici. S tem mislimo na bombažne blazinice, ki jih uporabljate za odstranjevanje ličil. Te nepomembne stvari lahko povzročijo veliko težav pri odstranjevanju ličil z umetnih trepalnic. Vlakna se oprimejo trepalnic in težko jih je odstraniti. Poleg tega se lahko zataknejo med naravne in umetne trepalnice in tako zelo enostavno izvlečete podaljške trepalnic.

NASVET: Za odstranjevanje ličil uporabite enofazno micelarno vodo. Lahko jo nanesete na prste in spenite, nato pa peno razporedite po vekah. Po nekaj trenutkih bi se morali izdelki za ličenje, kot sta senčilo ali črtalo za oči, raztopiti.

Umivanje umetnih trepalnic po odstranitvi ličil

To je pomemben korak za vzdrževanje ustrezne higiene in zdravja oči.

TEŽAVA: Micelarne vode in losjoni za odstranjevanje ličil so namenjeni raztapljanju kozmetičnih izdelkov in lažjemu spiranju s kože in las, vendar za seboj lahko pustijo nekaj ostankov. Zato si po odstranitvi ličil vedno temeljito umijte obraz z gelom za obraz. Večina od nas za to nalogo uporablja le navaden gel za obraz, vendar ta lahko vsebuje sestavine, ki lahko poškodujejo lepilo. Kaj storiti v tej situaciji?

NASVET: Splača se vam kupiti namenski šampon za trepalnice in obrvi. Ta zelo nežen izdelek bo odlično očistil trepalnice. Kako ga uporabljati?

1. KORAK: Šampon spenite. Nabavite si lahko Nanolash šampon za trepalnice in obrvi, ki prihaja v posebni steklenički s črpalko za peno.

2. KORAK: Nanesite peno na trepalnice.

3. KORAK: S prsti nežno drsite po dlačicah od zgoraj navzdol. Če imate čisto, fino krtačko, vam bo morda koristila. Njene ščetine zdrsijo med trepalnice in dobro očistijo prostor med njimi.

4. KORAK: Šampon sperite z mlačno vodo.

Končali ste! Vaše trepalnice so temeljito očiščene. Trepalnice si lahko umivate zjutraj in zvečer. Šampon lahko uporabljate tudi za nego naravnih trepalnic pri vaši vsakodnevni rutini.



Napišite komentar. Objavljeno bo takoj, ko ga odobri moderator.